O nama

Dobro došli na internet stranice novo izgrađenih apartmana obitelji Lisičak u Barbarigi.

Istra je nalik vrtu obraslim predivnim drvećem i prostranim livadama, koji oplakuje kristalno čisto plavo more mameći tako ljude iz raznih krajeva svijeta da uživaju u njezinoj ljepoti.

Miris mora, makije i borovih šuma zavest će svako osjetilo i učiniti vaš  odmor nezaboravnim.

Ako tražite miran odmor, gostoljubivost domaćina i uslužnost, onda smo pravi odabir za vas. Apartmani Lisičak  smješteni su u obiteljskoj kući u malom i lijepom turističkom mjestu Barbarigi, udaljeni 700 metara od mora. Nudimo vam apartmane A4+1 , A4 i A2+2. Apartmani su komforni, imaju odvojene spavaće sobe + dnevni boravak s kuhinjom, terasu – balkon, wc, tv-sat, klima, bežični internet i mogućnost parkinga ispred kuće.

20130520_141736

SONY DSC

 

SONY DSC

 

20130628_200347

20130628_200227

ZLATNA KAPLJICA

Osobit ponos naše obitelji je mali obiteljski vinograd smješten u Varaždinskom vinogorju. Njegovu obradu vršimo isključivo sami u slobodno vrijeme u što je utkano puno truda i ljubavi. Preradu grožđa, kao i njegu vina vršimo suvremenim metodama primjenjujući savjete struke.  Kao nagrada uloženom trudu i radu tijekom cijele godine, nije izostao ni rezultat. Tako u okviru naše Udruge vinogradara i voćara posljednjih godina izlazimo na izložbu vina ZLATNA KAPLJICA varaždinsko-kalničko-topličkog vinogorja na kojima je naše vino ocijenjeno visokom ocjenom brončane medalje.

Želja nam je da se i naši gosti u vrućim ljetnim danima poslije osvježenja u moru odmore u ugodnom ambijentu naših apartmana uz dobru kapljicu domaćeg vina.

Živjeli!

SAMSUNG

20130922_145814

 

Leave a Reply